Info: Cosul de cumparaturi este deocamdata in varianta beta
EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse de calitate din UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie * mai mult Vezi cosul

TEXTOLIT placi si bare - Textolit calitate superioara, import UE


EMSAI INDUSTRIAL Bucuresti comercializeaza textolit placi si bare, semifabricate de prima calitate din UE, la pret excelent. Acest material este realizat pe baza de rasini fenolice, si o structura de tesatura de bumbac.

Placa de textolit este folosita in special in aplicatii mecanice, la producerea de diverse piese si subansamble cu foarte bune proprietati mecanice, dar in acelasi timp oferind foarte bune proprietati electroizolante. Poate fi folosit pentru crearea de placi electroizolante, borne, aplicatii de comutare si multe altele. In plus, se preteaza si la aplicatii ale suprafetelor de frictiune, spre exemplu ghidaje, lagare, bucse, roti dintate, fiind foarte rezistent si in acelasi timp la un pret competitiv.

Rezistenta naturala buna a placilor fenolice este marita de multe ori datorita insertiei de bumbac, un material cu proprietati nebanuite atunci cand este folosit ca insertie in blocuri de material compozit.

textolit
click pe poza pentru marire

Caracteristici placi textolit:

Gama de grosimi comercializata: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 25, 28, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100 mm.
Dimensiuni placi: 1220x2440 mm (standard), 1050x2050 mm     (toleranta +/- 50mm)
Dimensiuni comercializate: placa intreaga sau jumatate de placa (exemplu: 1220x1220 mm)
Material: Placi compozite din rasini fenolice cu insertie de bumbac
Suprafete: Lucioase, finisate, culoare maron-rosiatica, aspect vizual excelent
Rezistenta mecanica: Excelenta
Rezistenta la agenti: Rezistenta foarte buna la actiunea apei si a uleiurilor
Alte detalii: Produs de prima calitate, import UE


Caracteristici bare textolit:

Dimensiuni bare: 20x1000, 30x1000, 40x1000, 50x1000, 60x1000, 80x1000 mm

STOC PERMANENT, PRET COMPETITIV


PRODUSE DE PRIMA CALITATE DIN UE


Acest material se preteaza la realizarea de repere de dimensiuni diverse, si se remarca printr-o rezistenta ridicata la uzura, usurinta in prelucrare, precum si rezistenta la actiunea apei cat si a uleiurilor.

placa textolit bucuresti >> placa textolit pret >> proprietatile textolitului >> textolit pret >> preturi textolit >> textolit placi pret >> textolit bucuresti >> textolit placa pret >> textolit rezistent >> textolit pe stoc

Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt uzuale pe stoc, sau aduse pe comanda.
© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Avantaje si beneficii  |   Garantie  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact

Protected by Copyscape Plagiarism Detection
ANPC