*** Vineri 24 Ianuarie este inchis, sarbatoare nationala ***
EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

Accesorii policarbonat

** Accesorii Policarbonat - click aici **

Comercializam o gama de accesorii pentru placile de policarbonat celular, atat accesorii de montaj cat si profile din policarbonat. Scopul tuturor acestor accesorii este de a facilita instalarea de placilor in locatia finala a clientului, si, de asemenea, pentru a evita probleme in viitor, care ar putea aparea din cauza vremii si a expunerii placilor la intemperii. Numarul si tipul de accesorii policarbonat folosite de catre clienti este foarte variabil, in functie de aplicatie si de cerintele specifice ale clientului.

De obicei, exista cateva categorii de accesorii policarbonat:

- profile din policarbonat
- profile metalice
- suruburi si alte accesorii.

Profilele din policarbonat sunt de doua tipuri. Primul este profilul de policarbonat de tip " U ", care este folosit pentru a acoperi capatul celulelor foilor din policarbonat, pentru a preveni scurgerea apei si intrarea particulelor in interiorul placii din policarbonat, ceea ce ar afecta aspectul placii de-a lungul timpului.

Al doilea tip de profil policarbonat este profilul de policarbonat de tip "H", care are scopul de a conecta doua foi intr-o singura suprafata mai mare. Profilele metalice sunt, de obicei, realizate din aluminiu, intrucat acest material este usor, convenabil ca pret, foarte rezistent in timp si usor de instalat. in mod normal, un profil metalic este utilizat pentru a prinde capetele a doua foi din policarbonat celular si, de asemenea, de a le fixa de structura metalica de montare. Exista un profil metalic din aluminiu frontal si un profil de spate, cu diferite forme. Pentru etansarea rosturilor dintre metal si policarbonat se folosesc niste garnituri speciale din cauciuc, numite garnituri EPDM.

Oferim si suruburi pentru montarea placilor. suruburile au, de obicei, garnituri si saibe pentru a preveni probleme cu variatiile dimensiunii colilor, din cauza temperaturilor diferite experimentate in aer liber.

** Accesorii Policarbonat - click aici **

Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt uzuale pe stoc, sau aduse pe comanda.
Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.023368120193481 s