EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

Aplicatii ale placilor acrilice

** Preturi si produse Placi acrilice - click aici **

Placile acrilice sunt un material termoplastic transparent, care este folosit ca inlocuitor pentru sticla si in alte aplicatii. Materialul placa acrilica este de asemenea cunoscut ca polimetilmetacrilat sau stiplex, PMMA.

Placile acrilice sunt rezistente si transparente, si relativ usoare – au jumatate din densitatea sticlei) . Rezistenta la impact este mult superioara sticlei, de pana la 30 ori. Transparenta placilor acrilice poate ajunge la 92 %, la o grosime de 3 mm. Punctul de topire / ardere este in jur de 460 de grade Celsius.

Placile acrilice sunt termoformabile si relativ flexibile, dar in acelasi timp sunt si moderat fragile, prin urmare, unele operatii de prelucrare /indoire trebuie sa fie efectuate cu grija. Exista multe formate si tipuri de material acrilic si produse semi - finite din placi acrilice, cum ar fi foi acrilice, bare acrilice, tuburi acrilice , in variante cum ar fi transparent, translucid, satin , opac, colorate, semi - transparente colorate si asa mai departe.

Cateva dintre avantajele placilor acrilice:

- Pot fi indoite la rece si la cald
- Utilizabile in industria alimentara. Acest material este in general aprobat pentru contactul cu produsele alimentare, ca si suport (dar nu si pentru prelucrarea alimentelor).
- Pot fi prelucrate mecanic, spre exemplu prin taiere pe CNC router
- Pot fi lipite, gaurite, vopsite, serigrafiate
- Pot fi taiate cu laser CNC
- Au o foarte buna transparenta
- Pot fi iluminate pe cant cu dispozitive LED, pentru a obtine o gama larga de efecte de iluminare.

Placi acrilice au multe aplicatii potentiale, dintre care amintim cateva:

- Industria signalistica, pentru fabricarea diferitelor materiale publicitare
- Ca inlocuitor de sticla, inlocuire geamuri si ferestre
- Casete luminoase, reclame
- Decoratiuni interioare, pereti de sticla si asa mai departe
- Aplicatii in constructii.

** Preturi si produse Placi acrilice - click aici **

Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt uzuale pe stoc, sau aduse pe comanda.
Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.03037691116333 s