EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

Diferenta intre policarbonat celular si policarbonat compact (solid)

Vezi produse policarbonat celular Vezi produse policarbonat compact

Exista un numar semnificativ de diferente intre placile de policarbonat celular si cele de policarbonat compact (solid). Acestea sunt produse foarte diferite, desi sunt facute din aceeasi materie prima - rasina de policarbonat, sau cum se numesc mai curand in tara noastra, granule din policarbonat.

Placile de policarbonat celular sunt goale in interior. Ele provin dintr-un utilaj special de productie numit extruder, care produce foaia in aceasta forma. Placile celulare din policarbonat sunt frecvent utilizate in constructii, din cauza preturilor lor excelente, caracteristicile bune - cum ar fi greutatea mica, iar numarul de posibile aplicatii ale lor in domeniul constructiilor este ridicat. Ele pot fi folosite ca un inlocuitor de sticla, pentru a crea sere, copertine si multe altele.

Placile de policarbonat compact (solid) au alte aplicatii. Principalele caracteristici ale policarbonatului compact sunt transparenta excelenta ( aproape de transparenta sticlei ), dar, de asemenea, rezistenta extrema. Placile de policarbonat compact/solid sunt foarte dure, ele pot rezista chiar efectelor lovirii puternice cu un ciocan, si, prin urmare, superioare de sticlei si chiar placilor din pmma/sticla acrilica.

Datorita acestei rezistente, ele sunt utilizate in aplicatii industriale, ori de cate ori este nevoie de o bucata de sticla incasabila, pentru ecrane de protectie, ca inlocuitor de sticla in medii expuse la vibratii sau impact cu diverse obiecte etc, geamuri anti-efractie etc. Placile din policarbonat sunt un produs modern, cu o gama larga de aplicatii, atat in ​​constructii si aplicatii de design interior. Un tip versatil de material, rezistent la impact, la indoire si cu durata lunga de viata, care rezista testului timpului, iar pe de alta parte, ofera un bun inlocuitor pentru sticla la un pret foarte competitiv.

Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt uzuale pe stoc, sau aduse pe comanda.
Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.018325090408325 s