** IN SAPTAMANA 17-21 AUGUST ESTE INCHIS ** VACANTA DE VARA ** REDESCHIDEM LUNI 24 AUGUST **

** Aplicam masuri speciale de protectie ** STERILIZAM PRODUSELE! ** Activitatea de vanzari se desfasoara 100% normal ** Pentru orice intrebari ne gasiti la telefon ** Va multumim! ***
EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

Sistem Ventilatie Portabil (Kit ventilatie) - pentru cabinete si birouri

Informatii Produs
sistem ventilatie portabil
Sistem de ventilatie portabil (kit ventilatie portabil).
Util pentru cabinete, birouri, incaperi diverse. Foarte ieftin si configurabil dupa necesitati.

Acest sistem de ventilatie este foarte util in perioada actuala, de lupta cu virusurile patogene.

Este stiut ca in spatii inchise este o mare problema de sanatate, intrucat particulele in suspensie raman in aer.
Deschiderea unui geam nu este suficienta intotdeauna, mai ales daca afara nu este deloc vant si nu se creeaza curenti care sa elimine aerosolii si virusurile din aer.

Acest sistem simplu creeaza ventilatie fortata si ajuta la curatarea aerului din camera. Este ieftin si usor de instalat, pur si simplu se aseaza pe pozitie. Furtunul poate fi scurtat la dimensiunea necesara cu ajutorul unui cutter (atentie sa nu va taiati). Odata pornit ventilatorul, in 10-15 minute se ventileaza incaperea si va continua sa faca acest lucru pe timpul zilei. Se recomanda utilizarea permanenta a acestuia pe timpul zilei, pentru un maxim de curatare a aerului.

Pe masura ce aerul cu praf, particule si aerosoli este eliminat din camera, aerul este inlocuit cu aer curat in incapere, gradual. Spre deosebire de sistemele de ventilatie fixe care costa multe mii de euro, acest sistem este ieftin si ajuta la curatarea aerului. In plus poate fi instalat practic de catre oricine. Este util si pentru evacuarea fumului de tigara unde este cazul.

Instalare: Kitul de instalatie vine demontat, dar nu necesita masuri speciale de instalare. Pentru usurinta, ventilatorul vine deja montat in furtun. Se conecteaza cablul electric si stecherul. Se ajusteaza la lungime dupa necesitati atat cablul cat si eventual furtunul (se poate taial).

Capatul cu ventilator (aspirare) se aseaza pe podea, sau pe orice suport de inaltimea unui taburet/scaunel, in apropierea persoanelor din camera (preferabil la 30-50 cm astfel incat absorbtia particulelor din aer sa fie maxima). Capatul fara ventilator (evacuarea) se scoate pe geam sau se realizeaza o deschidere speciala in perete, usa, geam daca este cazul. Kitul este dotat cu un cablu de 4m pentru introducerea in priza. Recomandam utilizarea unei prize/ prelungitor cu intrerupator din comert, pentru pornirea /oprirea usoara a acestuia.

Configurare: Sistemul poate fi configurat cu lungimea dorita de furtun, lungime mai mare de cablu (daca e necesar), precum si eventual cu ventilator de putere marita. Optional se poate monta un filtru la exterior pentru retinerea particulelor (va rugam sa ne contactati pentru detalii in acest sens).

Precautii: A se scoate din priza intotdeauna inainte de a fi manipulat cu mana. A se feri de lichide. Atentie, se recomanda purtarea de masca de protectie intotdeauna atunci cand se deplaseaza furtunul! Intrucat pe interior poate contine particule de praf ramase lipite de perete. Capatul fara ventilator poate fi dezinfectat suplimentar cu ajutorul unui pulverizator cu alcool.

Curatare: Furtunul poate fi demontat periodic si curatat odata la 2-3 luni sau dupa necesitati. In prealabil se scoate obligatoriu cablul din priza. Odata demontat, furtunul poate fi spalat cu apa si detergent si dezinfectat cu solutii neagresive. Ventilatorul coate fi curatat cu servetele umede dezinfectante pentru curatarea suprafetelor, sau cu Clin pentru geamuri si servetele de hartie (Clin-ul contine dezinfectant). La montare inapoi se recomanda folosirea de solutie W-40 sau o picatura de ulei tehnic pentru a ajuta introducerea ventilatorului inapoi in furtun.
Avantaje si Aplicatii
       Avantaje:
  • Foarte ieftin, avantajos
  • Usor de instalat
  • Portabil - poate fi mutat (atentie, a se purta masca de protectie)
  • Usor de intretinut
  • Poate fi curatat / spalat periodic
       Aplicatii:
  • Ventilatie suplimentara in birouri
  • Ventilatie suplimentara in cabinete de orice tip
  • Eliminarea fumului sau a mirosurilor din incapere, fum de tigara etc
  • Eliminare praf si particule in suspensie din aer
  • Etc.
PRETURI
PRETURI SISTEM VENTILATIE PORTABIL (KIT) Unit. Pret - RON
fara TVA
Pret cu TVA Adauga
in cos
Kit ventilatie: Ventilator (100 cfm)=1 buc, furtun=4m, accesorii (colier, stecher, cablu=4m) kit 300
357
Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt uzuale pe stoc, sau aduse pe comanda. Oferta noastra se adreseaza in principal firmelor. Va multumim pentru intelegere!
© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.02 s