EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

CONTACT

EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti

Important:

  • Daca nu ne gasiti la telefon, rugam reincercati in 15 minute (sau ideal email). Avem multe apeluri in timpul programului;
    - colegii va vor suna inapoi cum prind timp.
  • Pentru rapiditate comandati direct in cos, prin email (este rapid), sau eventual prin WhatsApp.
    Multumim!


Telefon / WhatsApp:   0723.153.258

Email: office@ignore-emsai.ro (recomandat)

Str. Gheorghe Titeica 85-87, Cladirea Service Glucoza, Etaj 1
Sector 2 Bucuresti - cod postal 020294
Important: Nu se face vanzare in regim magazin la locatie. Trebuie sa aveti o comanda facuta in prealabil, de ridicat. Accesul fizic la noi la depozit/birou se face strict pe baza de programare prealabila, rugam contactati inainte.
Va recomandam sa sunati inainte, sau plasati comanda Dvs. in prealabil, inclusiv pe site sau prin email ori WhatsApp. Va vom anunta cand comanda e gata de ridicare. Majoritatea comenzilor se fac cu livrare prin curier, dar uneori se pot si ridica personal, in functie de caz, cu programare prealabila. Multumim!

Sediul social: Str.Spatar Milescu 60, Sector 2, Bucuresti

CUI: RO13506540
Reg.Com.: J40/10162/2000
Capital social: 1000 Ron

Conturi bancare:
IBAN: RO64RZBR0000060011097593 - RAIFFEISEN BANK, AG. OBOR BUCURESTI
Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.011 s