EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

Furtun combustibil - Furtun motorina, benzina, ulei - calitate UE

EMSAI INDUSTRIAL Bucuresti comercializeaza furtun pentru combustibil si ulei, carburant, petrol, benzina si motorina, dupa cum urmeaza:

Furtun combustibil cauciuc - absorbtie si refulare produse petroliere, benzina, motorina, uleiuri, produs de calitate ITALIA (CH67)
Furtun combustibil cauciuc, produs in Italia, pentru absorbtie si refulare produse petroliere, benzina, motorina, petrol, uleiuri, din cauciuc. Robust, rezistent la conditii grele de lucru si la rasucire, utilizabil si pentru absorbtie si pompare de motorina, petrol si uleiuri.
Presiunea de lucru: 10 bar
Material interior: Cauciuc NBR, negru, lis, rezistent la produse petroliere cu pana la 50% continut aromatic
Material exterior: Cauciuc negru CR/NBR, rezistent la frecare, caldura, uleiuri, produse petroliere, la conditii de mediu si imbatranire
Insertie: insertie textila rezistenta + spirala de otel, fir antistatic
Vacuum: 800 mbar
Temperatura de lucru: -40°C / +93°C
Lungime colac: 40 ml (20/40 ml la diametre mari)
Diametre disponibile: 13, 16, 19, 22, 25, 30, 32, 35, 38, 40, 42, 45, 51, 60, 63.5, 70, 76, 80, 90, 102mm


FURTUN COMBUSTIBIL REFULARE - Pentru benzina, motorina, carburant, import UE
Furtun combustibil, pentru transport si refulare benzina, motorina, petrol, uleiuri minerale, din cauciuc. Flexibil si rezistent, utilizabil pentru transportul combustibilului, alimentare autovehicule, salupe samd.
Interior: cauciuc NBR rezisent la produse petroliere, cu pana la 50% continut aromatic
Exterior: cauciuc nitrilic de culoare neagra, rezistent la frecare, carburanti, uleiuri, si conditii atmosferice; capabilitate antistatica
Ranforsare: insertie textila de inalta tenacitate
Presiunea de lucru: 10 bar
Presiunea de spargere: 30 bar
Lungime colac: 50/100 m
Diametre interioare: 5, 6, 7, 8, 10, 13, 16, 19, 25


Furtun substante chimice si produse alimentare, universal, superior, din cauciuc, absorbtie si refulare, import ITALIA (CH109)
Furtun din cauciuc cu performante deosebite, pentru substante chimice, produse alimentare, carburanti si produse petroliere. Universal si multifunctional, rezistenta deosebita la presiune, vacuum si uzura. Potrivit pentru acizi, baze, substante chimice in general, dar si grasimi animale, vegetale, uleiuri, bauturi alcoolice. Absorbtie si refulare, import Italia.

Interior: Polietilena speciala UHMWPE, ultra rezistenta chimic, calitate alimentara, compatibil FDA, de culoare alba
Exterior: Cauciuc de culoare albastra, rezistent la frecare, produse chimice, ozon, conditii de mediu si imbatranire, aspect exterior finisat
Ranforsare: Spirala metalica din otel + insertie textila de inalta rezistenta, fir de cupru pentru descarcare electrostatica
Temperatura: -25 ... + 100*C (se poate folosi pana la 130*C pentru max 30 min)
Presiune de lucru: 18 bar
Presiune de spargere 48 bar
Vacuum: 900 mbar
Lungime colac: 40 ml (20 ml pentru diametrele 76-102)
Diametre interioare: 19, 25, 30, 32, 38, 40, 51, 60, 76, 102 mm

Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.012 s