EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

Garantie achizitie - EMSAI


CONDITII DE RETUR
Pentru toate produsele vandute si livrate de catre EMSAI INDUSTRIAL SRL (denumita in continuare “Emsai”) beneficiezi de posibilitatea de a returna produsul achizitionat cu restituirea integrala a pretului achitat, conform urmatoarelor conditii:

A. RETURNAREA PRODUSELOR CU O VALOARE MAI MICA DE 10.000 RON (CU T.V.A. INCLUS)

Produsele nedeteriorate pot fi returnate in termen de 30 zile calendaristice de la achizitionarea lor, fara justificari din partea dvs., cu returnarea integrala a contravalorii acestora.

Ulterior restituirii produsului la punctul nostru de lucru din Sos. Andronache 201 bis, Sector 2 Bucuresti vom proceda la returnarea banilor. Plata acestora se va face prin virament bancar, in termen de 24-48 ore de la returnarea produsului.

Returnare partiala:

Este posibila o returnare partiala (a unei parti din cantitatea vanduta), daca aceasta portiune este intacta, si este in unitati intregi, asa cum le comercializeaza firma noastra. Nu se pot returna fractii subunitare de produs.

Prezenta politica de garantie a fost intocmita cu respectarea legislatiei in vigoare din Romania, care areq prioritate fata de conditiile din acest document.

B. RETURNAREA PRODUSELOR CU O VALOARE MAI MARE DE 10.000 RON (CU T.V.A. INCLUS), comenzi speciale:

Pentru comenzile de peste 10.000 RON per comanda, produsele se accepta la retur doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

i) Produsele prezinta defectiuni evidente de fabricatie;
ii) Ati pus la dispozitia companiei noastre o mostra de material cu defect din fabricatie;
iii) S-a constatat defectiunea de catre compania noastra, in urma efectuarii in termen de 30 de zile calendaristice de la punerea la dispozitie a unei mostre de material defect a unei expertize tehnice;
iv) S-a identificat o solutie de remediere a problemei care poate consta in: inlocuirea materialului defect sau, restituirea integrala a contravalorii marfii achizitionate.

C. CONDITII SUPLIMENTARE SI OBSERVATII (SE APLICA IN TOATE CAZURILE):

- Produsele care nu au fost utilizate conform specificatiilor tehnice recomandate de producator si instructiunilor de folosire, nu sunt returnabile. De asemenea, produsele pentru care clientul si-a asumat raspunderea in vederea unei astfel de utilizari neconforme, prin mentiune pe factura, la momentul cumpararii, nu sunt returnabile.

- Produsele pre-debitate pe comanda pentru dvs., pe dimensiuni solicitate de Dvs, nu sunt returnabile.

- Cheltuielile de transport aferente returnarii produsului si eventuala inlocuire a acestuia, raman in sarcina dvs.
- La returnare se face inspectia produsului de catre echipa noastra. Produsele deteriorate sau cu urme de utilizare nu pot fi returnate.
- Se va returna doar contravaloarea produselor achizitionate si returnate, acceptate la retur conform prezentei garantii, fara niciun fel de alte compensatii in legatura cu utilizarea produsului, in mod direct sau indirect .
- La returnare produsului se emite factura de storno (factura pe minus), cu valoarea marfii returnate, care trebuie semnata de primire de catre dvs. sau delegat.
- Produsele returnate trebuie sa poata fi identificate fara dubii ca apartinand companiei noastre. Produsele ale caror marcaje au fost sterse, foliile de protectie scoase sau care nu se mai pot identifica, nu pot fi returnate.

CONDITIILE PREZENTEI POLITICI DE RETUR SE POT SCHIMBA FARA NOTIFICARE PREALABILA. Ramane in sarcina dvs. sa verificati periodic prezentul document, pentru orice modificari.

Va multumim!

Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.013 s