EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

FURTUN CAUCIUC pentru apa, aer, alimentar, abrazive, chimice
calitate UE

furtun cauciuc
La noi gasesti o selectie variata de furtun cauciuc de calitate superioara, importate din Uniunea Europeana. Colaboram cu producatori de top din Germania, Italia, Austria si Polonia, numai producatori de top cu produse de calitate. Produsele noastre sunt recunoscute pentru durabilitate, flexibilitate si aspect / finisaj de cea mai buna calitate.

Punem la dispozitia clientilor o gama larga de modele furtun din cauciuc, pentru a satisface cererile industrii sau domeniilor variate din Romania. Modelele de furtun comercializate pot fi utilizate atat pentru absorbtie, cat si pentru refulare. Sunt furtunuri pentru diverse aplicatii, cum ar fi: Furtun de cauciuc pentru apa sau furtun de cauciuc pentru aer, atat pentru absorbtie cat si pentru refulare, acestea fiind cele mai folosite.

In plus, comercializam o gama larga de Furtun industrial, furtun alimentar din cauciuc sau PVC, furtun rezistent la abraziune precum spre exemplu furtun de cauciuc pentru ciment, praf, pietris, materiale diverse.

De asemenea, oferim furtunuri din cauciuc pentru vidanjare, furtun cauciuc pentru substante chimice, furtun vidanja, furtunuri rezistente la temperaturi ridicate cum ar fi spre exemplu furtun de cauciuc pentru abur, furtun de cauciuc pentru apa fierbinte etc.

Produsele noastre din categoria furtun de cauciuc se caracterizeaza prin excelenta rezistent la uzura, in timp si la actiunea factorilor atmosferici din mediu, inclusiv rezistenta la razele UV. Datorita flexibilitatii deosebite, furtunul de cauciuc comercializat de firma noastra este ideal pentru utilizare iarna afara, deoarece isi pastreaza flexibilitatea inclusiv la temperaturi foarte scazute, de pana la -30°C.

Cateva din tipurile de furtun cauciuc comercializate:

furtun cauciuc de absorbtie Furtun din cauciuc cu spira metalica si / sau insertie textila: Este un produs industrial cu aplicatii largi, general, utilizat pentru: Vidanjare, transport apa rece, apa calda, lichide alimentare, chimicale precum si alte lichide diverse. Aceste modele sunt ideale atat pentru aspiratie cat si pentru refulare de lichide alimentare, apa, chimice dar si alte tipuri de lichide, intrucat cauciucul prezinta cea mai mare durabilitate in timp si este rezistent la uzura, la frecare si la factorii atmosferici.

Selectia noastra de produse include si modele foarte rezistente la abraziune, la praf si la uzura, precum cele pentru apa cu pietris, apa murdara, apa cu pietris sau pentru vidanjare samd.

Furtunurile din cauciuc cu spira metalica sunt ideale atat pentru refulare (curgere, transvazare) cat si pentru aspiratie (cu ajutorul unei pompe de absorbtie). Rezistenta la presiune este data de insertia textila din poliester de mare rezistenta, iar spirala metalica confera furtunului rezistenta la vacuum (absorbtie), pastrand forma rotunda a furtunului atunci cand se efectueaza aspiratie.

Produsele categoria furtun de cauciuc cu spirala metalica sunt rezistente la presiuni de lucru uzuale 10 bar sau 20 bar (functie de model), la vacuum intre 500 - 950 mbar, fiind potrivite pentru o gama extrem de larga de aplicatii. Pentru fiecare tip de substanta transportata avem un model potrivit pentru aplicatia Dvs. Produsele vin si intr-o gama larga de diametre, intre 25 mm si 200mm (gama foarte larga), cele mai uzuale diametre fiind cele de 50mm (2 toli), 75mm (3 toli), 100/102 mm (4 toli), dar si 150mm.

furtun cauciuc insertie textila Furtun de cauciuc cu insertie textila: Acest tip constructiv de furtun este realizat din cauciuc cu o insertie textila din poliester super rezistent. Este un tip de produs foarte flexibil si care astfel incat poate fi utilizat atat la interior cat si la exterior, indiferent de sezon inclusiv iarna, intrucat furtunul de cauciuc isi pastreaza flexibilitatea la rece spre deosebire de cele din materiale plastice.

Avem disponibile modele de furtun cauciuc cu insertie textila pentru o varietate larga de aplicatii, cum ar fi: Furtun cauciuc cu insertie de uz general, furtun cauciuc pentru apa; furtun cauciuc de aer; furtun de compresor; furtun de acetilena si oxigen, furtun cauciuc produse chimice, furtun de abur, furtun de vidanja din cauciuc; furtun alimentar, precum si furtunuri din cauciuc rezistente la abraziune, ideale pentru praf, ciment si alte materiale abrazive; furtun pentru lichid de racire (antigel / glicol) si multe altele.
br> Aceste modele sunt disponibile la presiuni de lucru uzuale de 6 bar, 10 bar si 20 bar, si intr-o gama foarte larga de diametre, uzual intre 6mm si mergand pana la 150mm.
furtun alimentar cauciuc
Furtun din cauciuc alimentar sau chimic – Sund produse speciale din cauciuc compozit, realizat dintr-un strat exterior de cauciuc prevazut cu insertie textila si spira metalica, si cu un strat interior din polimeri speciali, rezistenti la lichide alimentare sau substante chimice, dupa caz. Furtunul de lichide alimentare este uzual de culoare albastra iar la interior este de culoare alba.


Aplicatiile furtunului din cauciuc:

  furtun vidanja, vidanjare
 • Furtun cauciuc de vidanja = Este un furtun de cauciuc pentru vidanjare, cu rezistenta deosebita la presiune si vacuum. Furtunul din aceasta categorie se fabrica uzual la lungimi de 6m sau 10 m. Se remarca prin rezistenta excelenta in timp, la uzura pe teren, precum si (important!) faptul ca isi pastreaza flexibilitatea pe timpul iernii. Durata de viata a acestor tipuri de furtun este de multi ani, fapt care pe termen lung le face mult mai eficiente economic decat cele din PVC care se uzeaza repede si trebuiesc mereu inlocuite;
 • Furtun cauciuc pentru aer (furtun aer comprimat / furtun compresor) = Modele de furtun din cauciuc cu insertie textila, utilizabile pentru aer comprimat, furtun de compresor etc. Avem in plus si modele vacuum, acestea fiind prevazute si cu spirala metalica incorporata, pentru absorbtie de aer cu praf, ventilatie, aplicatii speciale; furtun alimentar
 • Furtun cauciuc pentru alimente = Furtun tehnic din cauciuc de formulatie speciala, prezinta un strat interior din polietilena sau cauciuc de formula compatibila cu alimentele, ideal pentru absorbtie sau refulare de lichide alimentare, lapte, bauturi, bauturi alcoolice, apa, etc. Produsele noastre sunt compatibile cu norma FDA si cu normele europene in vigoare privind contactul cu alimentele.
 • furtun apa cauciuc
 • Furtun apa din cauciuc = utilizabil pentru toate tipurile de apa, apa din reteaua de alimentare urbana, apa rece, apa calda, apa sub presiune, apa curata sau apa murdara. Furtunul de apa pentru apa murdara poate transporta apa amestecata cu nisip, pietris, mal etc; uzual aceste tipuri de furtun sunt si de absorbtie si se conecteaza la motopompa, pentru evacuare apa murdara in lacuri, iazuri si balti etc, precum si pentru vidanja;
 • Furtun de sudura din cauciuc: Este comercializat in 3 modele, furtun de acetilena, furtun de oxigen precum si furtun twin care prezinta ambele tipuri de furtun, lipite. Este utilizat la sudura si taiere oxiacetilenica, se remarca prin excelenta flexibilitate si rezistenta in timp;
 • furtun substante chimice
 • Furtun cauciuc de substante chimice = Furtun industrial din cauciuc pentru chimicale; are o structura speciala multistrat, cu exterior rezistent la conditiile de mediu si frecare, precum si cu un interior de formula special rezistenta la substante chimice diverse; modele utilizabile atat la refulare cat si la absorbtie; disponibil si pentru acizi agresivi, baze, solventi, substante chimice de concentratie medie sau ridicata. Colegii nostri va stau la dispozitie cu recomandari privind modelul potrivit in functie de substante, temperatura, concentratie etc;
 • furtun combustibil motorina benzina ulei petrol
 • Furtun cauciuc pentru combustibili = Furtun motorina din cauciuc, furtun de benzina, furtun de ulei, furtun cauciuc pentru petrol si biodiesel; este o categorie de modele utilizate la contactul prelungit cu hidrocarburile. Se poate folosi atat la transvazare cat si la absorbtie (modele de absorbtie); pentru motorina avem modele speciale cu rezistenta ridicata la substantele mai agresive prezente in motorina.
 • Furtun cauciuc pentru antigel = Furtun lichid de racire, pentru antigel / glicol la temperaturi de pana la 120 grade. Se foloseste la racire / antigel pentru o gama larga de utilaje atat fixe cat si mobile.
Avem o gama larga de tipuri, diametre si lungimi de colac diverse, cu livrare rapida. Furtunul de cauciuc se vinde atat la rola cat si la lungimi diverse dupa caz (5m, 10m etc); daca aveti o lungime dorita nu ezitati sa ne intrebati. Consultantii nostri va stau la dispozitie cu raspunsuri si identificarea furtunului potrivit pentru aplicatia Dvs.

Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, sau pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc.
Nu toate placile pot fi expediate prin curier; sau, pot necesita costuri extra de ambalare. Oferta noastra este adresata exclusiv firmelor din Romania.
Prin utilizarea acestui site acceptati termenii si conditiile prezentate pe site. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.017 s