*** Vineri 24 Ianuarie este inchis, sarbatoare nationala ***
EMSAI INDUSTRIAL | (emsa systems)
Importator direct - Produse din UE
Produse calitate UE * Importator direct * Livrare din stoc * Cel mai bun raport calitate/pret * Gama larga * Servire rapida * Garantie achizitie *
Vezi Cosul

Cum cumpar

Cum puteti achizitiona de la noi:

Alegerea produsului - Vizualizati informatiile detaliate de pe site, pentru a identifica produsul potrivit pentru Dvs. Alternativ ne puteti contacta telefonic pentru detalii suplimentare.

Plasarea comenzii - Plasati comanda Dvs. catre noi:

- ONLINE prin cosul de cumparaturi pe Emsaindustriale.ro - recomandat
- Email.

Operatorii nostri va vor contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si detalii suplimentare necesare. Nu uitati sa specificati un numar de telefon.

Plata produselor - Modalitati de plata agreate:

- OP avans cu proforma
- Numerar la sediul nostru (se emite chitanta)
- cont colector prin curier (cash la curier)


Nota: In general nu lucram cu documente de plata, adica fila cec sau bo. Pentru informatii, va rugam sa ne contactati.

Livrare - Majoritatea produselor se livreaza prin ridicare de catre client de la sediul nostru, din Bucuresti, Sos. Andronache 201 bis, Sector 2. O parte din produse se pot trimite prin curier, cu plata la destinatie. (Exceptie: placile de policarbonat sau plexiglas dimensiuni mari NU pot fi trimise prin curierat.) Pentru unele produse si comenzi mai mari, va invitam sa ne solicitati o oferta de transport cu mijloacele noastre, dupa caz. In cazul materialelor fragile sau de dimensiuni mari, pot exista costuri suplimentare de ambalare care vor fi comunicate clientului.

Atentie: Plata transportului pe curier este suportata de client. Va rugam sa va adresati colegilor nostri pentru asistenta privind costurile de curierat.

Pentru informatii si comenzi, sunati acum:Important: Preturile se pot schimba fara nicio notificare prealabila. Preturile pot fi diferite pentru produsele care nu sunt uzuale pe stoc, sau aduse pe comanda.
Va multumim pentru intelegere!

© Emsai® Industrial Srl. ( Denumire veche: Emsa Systems srl. ) Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact
Pagina procesata in 0.017246007919312 s